THIS SITE IN ENGLISH This site in english
Lustans Devon Rex
 
Transparent
trans
separator

 

Våra katter


Buffy   Buffy är en av våra unga flickor och hon har en härlig personlighet och gillar att buffa med huvudet och kela. Vi tror att Buffy kommer bli en mycket duktig mamma så småningom men innan dess ska hon få besöka några utställningar och bara mysa rent allmänt.
     
Cleo är vår minsting och vår värsting. Hon är fantastiskt söt och charmig men hon är också en riktig devon och det innebär att hon också kan busa ordentligt. Cleo bor hos fodervärd och kommer att ställas ut lite under 2014 och så småningom hoppas vi på en fin kull kattungar efter henne.   Cleo
     
Pyssla   Pyssla är en underbar liten dam som tar väl hand om sina kattungar. Hon är numera mest en mysis men kan springa runt i blixtens hastighet när humören faller på.
     
Poppis ser ut som en elegant dam men har en kattunges lekfulla sinnelag. Hennes favoritsysselsättning är att apportera en liten svart pälsboll för att få belöning i form av klappar och kel. Trots sin lekfullhet så har hon varit en fantastisk mamma till alla sina kattungar.

Poppis är nu kastrerad och njuter av
livets alla bekvämligheter och uppfostrar
,vid behov, sina barnbarn och barnbarnsbarn.
  Poppis
     
Rikki  

Rikki är en riktig charmör med clowniga drag. Vi skulle nog vilja påstå att han faktiskt är väldens mysigaste och trevligaste katt. Han älskar att bli klappad på mage och kastar sig på rygg vid minsta chans till lite kel. För denna underbara katt tackar vi Erika Paylor i Arkansas, USA som har låtit få denna speciella kille i våra liv.

Rikki är idag glad pensionär.

     
     

 
trans
© Copyright Lustans 2013 - pernilla@devonrex.nu